Endnu en WordPress-blog
RSS-ikon Hjem-ikon
 • De bedste olier til ansigtet – fugter huden hele dagen

  Udgivet den 15. juli 2010 jens Ingen kommentarer

  Jeg har i lang tid udelukkende brugt dagcreme og natcreme til ansigtet. Det er lige som det, der har været fremme, og som mine veninder har brugt. Jeg har brugt mange forskellige creme til ansigtet, men for et par år siden begyndte en af mine veninder at bruge kropsolier, og kort derefter fik jeg øjnene op for ansigtsolie. Min favorit er jurliques.  Fedter ansigtsolier? Skinner jeg hele dagen?

  Noget af det, man kunne være bange for, når man bruger olier til ansigtet er, om det fedter – og her tænker jeg ikke bare på om det fedter i starter, men om det fedter hele dagen? Det er jo olie, og det er noget, der klæber. Min erfaring med Jurliques ansigts olie er, at det gør det ikke. Huden skal lige bruge lidt tid på at tage olien ind, og man kan hjælpen dten lidt på vej ved at massere olien ind i huden. Om sommeren blander jeg olien med min dag creme, så det ikke føles så tungt. Om vinteren tager jeg typiske olien på først, og bagefter ansigtscremen. Skinner ansigtet så hele dagen - vil ens hud være et reflekterende spejl for andre? Nej, heller ikke det er min erfaringer. Ansigtsolien fra Jurliques trænger hurtigt ind i huden, og får den kun til at se frisk ud hele dagen, men aldrig skinnende eller fedtet.  Gode olier til ansigtet - test forskellige

  Jeg fik min ansigts olie anbefalet, så jeg har faktisk ikke prøvet så mange andre end Jurliques. Jurlikes er en skøn olie fordi den er uden tilsætnings stoffer og så vidt jeg husker økologisk. Det skulle altså være en af de bedste olier at dyppe på ansigtet. Jeg har en meget sart hud, og hvis den ikke får næring og fugt tørrer den ud med ikke så gunstige resultater. Jeg bruger altid min olie derfor :-) Men jeg synes det er en god ide, at teste forskellige olier. Man kan teste hvordan en olie er, ved at dyppe lidt af olien på håndryggen. Man kan meget nemt finde ud af på denne måde, om det er en olie, som man vil kunne lidt at bruge eller om den er for længe om at trænge ind i huden eller efterlader huden skinnende. Der er andre, der bare bruger nræmest almindelig madolie til huden, og jeg kunne godt finde på at gøre det. Jeg tror ikke, at der er en større videnskab bag ansigt pleje og særligt ikke ansigtsolier. Ansigtspleje er vigtigt. Både om sommeren, hvor vi til tider bliver bombarderet med sol og huden tørrer ud, og ansigts pleje om vinteren, hvor huden krakkelerer pga. kulde og frost.  Skriv et svar